Notify Message
Applications

Nemesi, MM Hunter

Status: ACCEPTED
Submitted on: Jun 26, 2011 at 11:15 PM

Velkommen til Superbia's ansøgningsskema. Vi ønsker dig held og lykke med ansøgningen, og minder dig om at ansøgningen er vores eneste kendskab til dig. Så sørg for at læse den grundigt igennem inden du poster den...

Hvor gammel er du?

19 år

Race and Class
Du ansøger som?

Member

Hvad er din raid erfaring, Vanilla, TBC, WOTLK & CATA?

Jeg raidede ikke I Vanilla da jeg først startede med WoW omkring et par uger før TBC release.

Har klaret de fleste raids, er de ikke klaret til dato står det i parentesen. Nævnte raid erfaring er fra da de var relevante. Jeg skal prøve at huske det så nøjagtigt jeg kan, misinformationer kan forekomme, men dette er ikke bevidst.

TBC:

Gruul's: Cleared
Maggy: Cleared
ZA: Ikke Cleared (Manglede de sidste 2 bosser)
SSC: Ikke Cleared (Kun Lurker nede)
TK: Ikke Cleared (Kun Void Reaver)
BT: Ikke Cleared
SWP: Ikke Cleared

WotlK:

10 man;

Malygos: Cleared
Sarth: Cleared (Only 1D+)
Naxx: Cleared
Ulduar: Ikke Cleared (Manglede General, Yogg & Algalon)
ToGC: Ikke Cleared (Mangler stadig Anub HC)
ICC: Ikke Cleared (Mangler stadig LK HC)
RS: Ikke Cleared (Stadig ikke cleared)

25 man;

Malygos: Cleared
Sarth: Cleared
Naxx: Cleared
Ulduar: Ikke Cleared (Manglede General, Yogg & Algalon)
ToGC: Ikke Cleared (Mangler stadig Anub HC)
ICC: Ikke Cleared (Mangler stadig LK HC)
RS: Ikke Cleared (Mangler stadig HC kill)

Cata;

10 man;

BWD: 5/6 HC (Med tries på Nef HC, men tanks kunne ikke holde til dmg)
BoT: 2/3 HC
Totf4W: 1/2 HC

25 man;

BWD: 5/6 HC
BoT: 3/5 (Mangler Council & Cho (Sinestra er nede, men det var med Sublime, en guild der allerede havde hende på farm)
Totf4W: 1/2 HC (Med tries på Al'akir)

Fortæl os om dine roller på et raid

Jeg har haft forskellige roller, dog ikke noget lign. officer etc.

I de nyere raids er der værd at nævne:

Larve kiter på Magmaw HC
Gong-hitter på Atramedes NM/HC samt et par air phase flamme kites.
10 man Al'akir NM Add Stacker.
Nef NM P1 add kiting. (Var noget værre lort, MD'ed adds til tank pet og kombinerede derefter frost trap -> Ring of Frost -> Shadowstun)

Desuden erfaring på Anshal & Wind Platform på Conc (Wind Platform var på 25 man HC).

Udover de førnævnte er der en hunters standard roller. MD's, hurtige taunts efterfulgt af Deterrence (brugte fx. dette på Halfus HC 10 man da vi ofrede vores Boss tank, jeg taunter med det samme, Boss tank får CR og taunter af mig, evt. før deterrence render ud eller efter mit FD), desuden er hunters også fået en smule mere værdi i form af buffs, kommer jeg ind på senere.

Forklar hvorfor du har valgt dine proffessions

Ingen af dem 525.

Engineering: Synapse Springs på Gloves. Parachute på Cloak (Virker formidabelt i en Disengage macro) & Nitro Boost på belt i nødstilfælde. Har desuden også Jeeves & Moll-E på mig.

Leatherworking: 130+ Agi på Bracers.

Jeg er klar over at BS/JC er de bedste proffs. Man kan vel godt kalde det slack, men jeg valgte proffs. tilbage i BC, og har ikke tænkt på at skifte dem siden. Er dette meget vigtig for jer, kan jeg godt bruge en weekend på goldfarm og skifte om.

Forklar hvorfor du har valgt dine glyphs

Jeg vil kun forklare Prime Glyphs da Major/Minor Glyphs er mere eller mindre ren utility.

SS Glyph: Meget standard glyph, burde ikke forklares på nogen måde.
AS Glyph: Jeg bruger AS some focus dump i ST/KS Phase, siden AiS nerf for nogle tid siden har AS glyph overtaget AiS' spot. AiS er dog ikke langtfra. (Dette glyph choice kommer an på hvilket shot man bruger til focus dump).
CS Glyph: Redusere prio shot med 1 sec. What more to say? Men for at uddybe, CS glyph bliver bedre jo strammere rotation man får, dvs. det kommer an på haste.

- Hvis Pet class - Forklar hvilket pet du bruger og hvorfor

Der er kun 1 ting der bestemmer hvilket pet jeg skal bruge. Class comp. Efterhånden lang tid siden pets havde forskellige attack speeds etc. Siden wotlk har det været ligegyldigt hvilket Ferocity pet man brugte. Og siden Cata har det være lige meget hvilket Ferocity & Cunning pet man bruger. Som sagt kommer det hele an på Class composition.

Jeg kan levere flg. raid buffs:

Curse of Elements (debuff)
30%+ bleed (debuff)
Sunder Armor (debuff)
+ Agi/Str (buff)
5% Crit (buff)
4%+ Physical Dmg Taken (debuff)

Har du raidet med andre chars?

Jeg har en Resto Shaman alt som jeg har raided forholdsvist useriøst med nogle gange. Grunden til at jeg har lvl'd en resto shaman er pga. at jeg gerne vil have en bedre forståelse for de forskellige bosser, så man får alle aspekter med af en boss, dette har desuden givet mig en del respekt for healers og deres job. Aldrig været så frustreret som mine første tries på Chim som healer.

Er lidt on/off med en Warrior Tank.

Fortæl noget om dig selv, hvad du laver til daglig osv.

Jeg hedder Klaus Sørensen, jeg bor I Osted nær Roskilde. Jeg er i gang med at uddanne mig selv som VVS- og Energispecialist (fancy, huh? ;)) og arbejder it et lille VVS firma i Hvidovre. Jeg bor stadig hjemme, men sparer op til et lille sted for mig selv. En normal hverdag for mig er noget lign. dette:

Vækkeuret ringer kl. 5:30, jeg hamre snooze-knappen gentagne gange indtil klokken bliver 6:00, og kommer først rigtig op 6:10. Tøj på, ud I bilen, og så ud I en god gang kø på Holbækmotorvejen. Jeg er hjemme omkring 16:30, kan blive senere, men aldrig senere end raid start.

Som regel når jeg kommer hjem, en tur i bad og hopper derefter i et par awesome-sauce joggingbukser. Tænder computeren, tænder 42" fjernsynet over computer skærmen, og så et par timers slap af tid ind til sengetid.

Hvorfor skal vi vælge dig?

Jeg er helt enkelt bare superb. Jeg er et konkurrence menneske når det kommer til spil, der er intet værre jeg ved end at spilde sin tid på et spil man ikke er god til. Jeg prøver altid at forbedre mig, efter en bossfight kigger jeg på min perfomance og spørger mig selv: "Hvad kan jeg gøre bedre?". I vil være I toppen på Kazzak, og jeg vil hjælpe til med at nå til tops. Jeg er altid klar til raid med flask, food & pots.

Hvorfor har du valgt at ansøge hos os?

Jeg har længe gerne ville joine en dansk raiding guild. Og nu da jeg har prøvet cata 25 man raiding, har jeg fundet ud af at 10 man er det eneste rigtige. Jeg havde nogle krav til min fremtidige guild. Dansk, 10 man raiding, seriøst omkring progress, min. 3 raid dage og intet under 10/13 HC.

Desuden fandt jeg jeres guild. via wowi.dk.

Er der ellers noget vi skal vide, så er det nu du skal gøre dig grundig - hvis ikke så slut af med en joke

(Pt. Dwarf Hunter, når jeg bliver accepteret skifter jeg til Troll).

Jeg synes der mangler et spørgsmål omkring rotation og spec og hvorfor jeg har valgt som jeg har gjort.

Jeg kører et standard 7/31/3 spec, rekommenderet fra EJ. Jeg kører med TA, hvilket jeg sagtens kan specce ud af hvis I har en dps dk / enhancement shammy i raid.

En hunter har 3 faser der hver indeholder forskellige rotationer. CA, ST & KS fase.
De nedenstående rotationer går ud fra at HM er på target og at man sørger for 100% ISS uptime. Et Insta-AiS tager et SS' plads I alle faser.

CA (Careful Aim) fasen; 100% -> 80%

SrS -> AiS -> 2x SS -> AiS -> SS -> CS.
I CA fasen er det vigtigt at få smidt så mange Ais hardcasts afsted da de har en meget høj crit rating grundet Careful Aim (CA). Man venter til det sidste med CS da AiS giver mere dmg I CA fasen, man skal bare bruge CS når SrS skal refreshes. Det passer godt med min haste at jeg kan klemme CS ind omkring 0.5 -> 3 sek tilbage a SrS på target.

ST (Standard) fase; 80% -> 20%

CS -> 2x AS -> 4-6 SS' -> CS = Repeat

I ST fasen er det vigtigt at få smidt CS afsted asap når den er af CD.

KS (Kill Shot) fasen; 20% -> 0%

I grunden det samme some ST fasen, her presser man bare et KS ind, normal target det pladsen for et SS.

Desuden bruger jeg forskellige sites:

elitistjerks.com
WHU.com
OutDPS.com
Femaledwarf.com
wowreforge.com

Og med det vil jeg sige I har fået de informationer I skal bruge om mig. Håber I nød at læse min ansøgning, jeg nød i hvert fald at skrive den.

P.S lad jer ikke blive f'ed up af mine i'er, vant til at skrive engelsk.

Hvad er forskellen på en jøde og en pizza?

Pizzaen skriger ikke når den kommer i ovnen!

Comments

11 Comments

Applicant
Getting Greater Crit on cloak as soon as I find an enchanter with it.
Zaptorz
Jeg syntes det ser fint ud, held og lykke herfra :)
Mortuus
Vi kigger din ansøgning igennem og vender tilbage så hurtigt vi kan.
Hasufer
Jeg må sige jeg er imponeret over din apply, du lød som en udemærket spiller da jeg snakkede med dig ingame tidligere, men det her bekræfter og tildeler dig kun ekstra credit! :)
Du viser en super sweet dedikation til spillet, din class og raiding i det hele taget.
Du er uden tvivl den slags spiller som jeg gerne så i vores rækker - dit cv, dine achievements, dine roller under raids og forklaring på hvordan du laver dps er ganske detaljeret og veludført. Jeg tror helt sikkert du vil kunne hjælpe os til progress og ligeledes at du finder et hyggeligt sted at være, og raide ;).. Vi snakker lige nærmere om det, men no-matter what er det bare dumt at lade spillere som dig gå vores næse forbi, og så længe du f.eks kan bringe spellpower til casters eller noget andet vi mangler som dine pets kan gi, er der ikke nogen grund til vi ikke skulle kunne have 2 hunters med på mange fights, vi kunne lave noget ala 3% dmg fra bm fra ana, og du kunne tage noget andet som 8% sp med og så ville vi faktisk gavne os selv + hunters bare har fede abilities til mange fights, survivability, mobility, wicked dps og alt det der! :)
Har du btw mulighed for at linke en eller et par combatlogs, hvis i har kørt med det tidligere i cata?:)

Du får svar snarest !:)
Hasufer
Kunne faktisk være sweet hvis vi kunne finde ud af det her meget hurtigt - ligefør vi kunne bruge dig i morgen og måske i overmorgen til sinestra progress, du har jo erfaringen på plads! ;)
Gildrood
Gl osted ost :)
Hasufer
say what what?:P
Shanohr
"Vækkeuret ringer kl. 5:30, jeg hamre snooze-knappen gentagne gange indtil klokken bliver 6:00, og kommer først rigtig op 6:10. Tøj på, ud I bilen,"

Du mangler at skrive:
I SEE MY FRIEEEEENNNNDDDSSS! :D

Gildrood
osted ost!
Hasufer
Vi har besluttet at give dig en trial, da vi ser en mulighed for setup med 2 hunters og vi vil stort set altid kunne lave plads til dig :)
Når du har migrated/server changed -
/Hasufér, mortuús, Foxydin eller Gnarlderz ingame for inv! ;)