Notify Message
Applications

Bearcat

Status: ACCEPTED
Submitted on: Jul 17, 2011 at 08:20 PM

Velkommen til Superbia's ansøgningsskema. Vi ønsker dig held og lykke med ansøgningen, og minder dig om at ansøgningen er vores eneste kendskab til dig. Så sørg for at læse den grundigt igennem inden du poster den...

Hvor gammel er du?

25

Race and Class
Du ansøger som?

Member

Hvad er din raid erfaring, Vanilla, TBC, WOTLK & CATA?

Alt clearet fra vanilla op til 3/13 HC - Intet i Firelands

Fortæl os om dine roller på et raid

Siden Vanilla har jeg været DPS'er som mage, men i WotLK rerollede jeg DK og har spillet tank siden da.
Jeg er dog også meget interesseret i at DPS'e, og jeg har derfor altid fokus på at optimere begge mine specs, så jeg kan udfylde alle de roller, som min class tillader mig.

Forklar hvorfor du har valgt dine proffessions

Inscription var for at lave penge tilbage i WotLK da det blev released, grundet det minimale gain ved at skifte til JC, valgte jeg er beholde Inscription, min anden profession er Blacksmithing, da denne engang var et åbenlyst valg for enhver raider at have grundet de to ekstra sockets, som jeg oprindeligt havde tiltænkt mine JC gems.

Forklar hvorfor du har valgt dine glyphs

Blindt fulgt efter www.elitistjerks.com - der er dog ingen alternativer som virker logiske at benytte (ps. jeg benytter Death and Decay glyph til dungeon tanking og Death Coil glyph til boss tanking - ergo skifter jeg imellem disse to alt efter hvad jeg laver)

- Hvis Pet class - Forklar hvilket pet du bruger og hvorfor

Fortæl noget om dig selv, hvad du laver til daglig osv.

Til dagligt arbejder jeg i Djurslands Bank som bankrådgiver.
I min fritid bruger jeg meget tid sammen med min kæreste gennem 7 år, og sammen går vi til agility træning med vores hund - når tiden ikke går til dette spiller jeg naturligvis Wow.

Hvorfor skal vi vælge dig?

Mildest talt fordi jeg ikke står i fires :P
Lidt mere seriøst bør i vælge mig fordi jeg ser mig selv, som en exceptionel spiller - jeg ønsker altid at forbedre mig, dog er spillet således indrettet at man er afhængig af flere end blot sig selv for at kunne forbedre sin character - og da PvP ikke har den store interesse for mig så er mit fokus på PvE, jeg forsøger derfor altid at forberede mig på encounters, som jeg ikke har prøvet før, så jeg laver så få fejl som overhovedet mulig, og skulle det ske at jeg laver en fejl, er det sjældent at jeg ikke tager ved lære af den, så det ikke sker igen.

Hvorfor har du valgt at ansøge hos os?

Jeg har tidligere været på Kazzak tilbage i Vanilla, hvor jeg var en del af Forte for en kort stund, det store krav til at raide hver eneste dag var dog ikke noget jeg kunne opfylde, og jeg skiftede herefter til en guild der hed Coalescence, siden Burning Crusade release har jeg ikke været på Kazzak.
Jeg er dog på udkig efter en ny server da Kor'gall mildest talt er død, og det har fået mig til at se tilbage på de servere jeg tidligere har været på, og her faldt jeres guild mig i øjnene, som en guild jeg føler jeg kunne være en del af.

Er der ellers noget vi skal vide, så er det nu du skal gøre dig grundig - hvis ikke så slut af med en joke

Da jeg arbejder i bank har vi længe åbent om torsdagen, hvilket nogle gange grundet kundemøder eller kunder der ikke vil smutte kan resultere i at jeg først kan være online 19.15 (det er det seneste jeg endnu er kommet hjem, og så er jeg MEGET forsinket) om torsdagen.
Hvis det ikke fremgik af min application så er jeg ligeglad hvad i vil bruge mig til - jeg kan både DPS'e og tanke uden problemer.
Med hensyn til en joke, så er blondine jokes altid sjove så i får lige den her:
Dommeren kiggede strengt på den høje flotte blondine, som var indkaldt til at vidne mod sin chef.
Dommeren: "De er vel godt klar over hvor meget de får for at vidne falsk?"
Blondinen: "Ja, min chef snakkede om et par tusinde mere om måneden og en vinterferie med alt betalt."

Comments

8 Comments

Crazus
Ting som bekymrer mig; du har ikke bedste enchants og heller ikke det mest optimale dps spec. Progress i cata er meget bekymrende. Du siger du har cleared alt siden vanilla, før/efter nerfs etc? mere info ville være brugbar om dette. Savner også nogle logs, jeg kan kun se én som er 2 mdr gammel.
Zaptorz
Et par spørgsmål: Hvorfor reforge hit - Haste, istedet for crit - Haste på dine weps?
- Også har du 20str + 20hit gems, det er bedre at du reforger dig til noget hit istedet for gem imo

Hasufer
Det er bare ikke godt nok imo, dit gear lvl adtyder at du har lavet en masse pugs og hygget dig med det - nu vil du gerne ind og have mere gear og prøve nye udfordringer, desværre er du på stadiet, lige under os. (normale raidbosser er vejen frem for dig i første omgang. Derudover er vi pt i en position hvor vi både kan og bør forlange mere af en spiler, end hvad du fremviser her. Og derfor - NO GO fra mig!:( (ydermere tror jeg du får det svært mod vores nuværende melees)

Vil dog give dig, at din indstilling til tingene er okay :) (tænker i forlængelse heraf på det du nævner her; )

Lidt mere seriøst bør i vælge mig fordi jeg ser mig selv, som en exceptionel spiller - jeg ønsker altid at forbedre mig, dog er spillet således indrettet at man er afhængig af flere end blot sig selv for at kunne forbedre sin character - og da PvP ikke har den store interesse for mig så er mit fokus på PvE, jeg forsøger derfor altid at forberede mig på encounters, som jeg ikke har prøvet før, så jeg laver så få fejl som overhovedet mulig, og skulle det ske at jeg laver en fejl, er det sjældent at jeg ikke tager ved lære af den, så det ikke sker igen.Desværre skal det både bakkes op af raiderfaring og gear herefter. (så også gerne nogle flere og vildere achivs, når man tænker på de udsagn du nu engang kommer med og den tid du har spilllet, og evt logs :)

Så i det hele taget gerne en bedre og grundigere apply fra en så erfaren og skilled spiller, som du giver udtryk for, at vi skal betragte dig som.
Det er for tyndt - men du får svar i aften engang - stay tuned.
/Hasu:)
Applicant
Crazus:
Ja kan se hvad du mener, de to enchants vil blive reenchanted så snart muligheden byder sig :-)
Med hensyn til mit DPS spec, går ud fra at du mener at jeg ikke er Blood Tap specced? Med det kan jeg kun sige, når jeg ikke har et raiding guild så er optimering ikke mit største fokus, det er minimal forskel i forhold til en masse arbejde - det er naturligt at jeg vil respecce til blood tap specced, men grundet den mere uforgivende natur så er det ikke optimalt for mig at spille det spec i dungeons, hvilket jeg pt. gør mest i.
Min progress is cata er skyldet at jeg har haft nogle on/off breaks - og har ikke haft muligheden for at være i et guild, som rent faktisk raidede på højere niveau.
Progress pre cata er alt sammen sket før nerfs.
I Vanilla har jeg raidet med Forte og Coalescence på Kazzak, hvor alt er clearet i lvl 60.
I Burning Crusade har jeg raidet med imba på Ravencrest, hvor vi havde nogle gode tries på Al'ar prenerf (tog ham prenerf i Borked på min mates priest) Kil'jaeden har jeg aldrig haft fornøjelsen af at nakke før han blev nerfed lige før WotLK expansion, selvom at vi var tæt på.
I WotLK har jeg ikke raidet hardcore før omkring slutningen af ToC / starten af ICC, så hardmodes i Ulduar er clearet med ToC gear og ICC er clearet på heroic med max buff.

Zaptorz:
Jeg har mildest talt for meget hit rating på mit gear, og blev derfor til sidst nødsaget til at reforge hit istedet for critten, med hensyn til min gemming, kunne det da være hvis jeg begyndte at bruge noget matematik at det var mere optimalt at sockete 40 str i stedet for 20 str 20 hit og dermed reforge andre stats end hit rating, men da jeg ikke er for stærk til at overskue dette har jeg benyttet mig af rawr, og i følge rawr har jeg de optimale gems til mit gear. Jeg er naturligvis åben for forslag, der er altid plads til forbedringer, jeg følger blot de værktøjer jeg har til rådighed.
Applicant
Hasufer:
Mit gear level antyder hvad du siger, jeg har bestemt ikke hygget mig med det, men min server har ikke spor til antydning til at man har mulighed for at kunne progresse på nogen heroic encounters, hvis du tager et kig på vores wowprogress site for T11 (http://www.wowprogress.com/pve/eu/kor-gall/rating.tier11) vil du nok se hvorfor tingene er som de er. Hvilket også er årsagen til at jeg søger en ny server.

Med hensyn til det stadie jeg er på, så ja du har nok helt ret i hvad du siger, jeg forsøger dog også at tænke langsigtet når jeg ansøger til en guild, og jeg må indrømme at jeg må have taget fejl, hvis i ansøger til her og nu behov, og ikke mere langsigtet - da gear kommer og går, men en god spiller skal man lede længe efter.

Med hensyn til at få det svært mod jeres nuværende melee, jamen så er det jo blot en motivationsfaktor, der vil få mig til at pushe endnu hårdere på de lorte knapper for at komme i nærheden af at slå dem, hvis jeg altid var #1 så ville der jo ikke være noget sjovt ved spillet :P

Med hensyn til achievements, så kan jeg kun sige at du har helt ret, har ingen achievements at vise frem med hensyn til Cata progress - og jeg har kun de achievements jeg har grundet min class er udkommet i WotLK, altså har jeg ikke kunnet præstere noget inden da, og da achievements kom sent i BC (så vidt jeg husker anyway) så er det jo heller ikke til at bevise at jeg har gjort de ting jeg siger da det jo ikke vil dukke op nogen steder (tror fx stadig ikke min mage har BWL eller MC achievement selvom at vi var server firsts)

Og du siger at jeg skal lave en grundigere application, det har du ret i, jeg føler mig meget aflukket når der er et template man skal udfylde, og mange gange kan man komme til at sige den samme ting på forskellige måder, blot for at få det til at se ud af noget, jeg foretrækker tingene hårdt og kontant, ligesom min playstyle, hvis jeg sutter røv vil jeg have det af vide, jeg behøver ikke have det sugarcoated, bare koldt og kontant, og så kan jeg vælge hvordan jeg vil forholde mig til det.

Håber jeg har berørt nogle af de ting, som har skabt grund til eftertænksomhed omkring til application, og jeg ser frem til jeres svar :-)
Hasufer
Fantastisk at få uddybt ting som du gør her, det sætter jeg sku pris på!:P nu er din apply pludselig 4x så lang og fortæller så meget mere! :D


Vi tager en snak og ser hvad det kan blive til, stay tuned et par dage endnu ;)
Applicant
Så er enchants også ordnet :-)
Mortuus
Vi har besluttet os for at se om du kan hamle op med vores andre melee...

Få læst vores regler og find os online for invite.

Velkommen
Superbia
Page 1